Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Quilling vei mukanaan

Löysin paperifiligraanin eli quillingin ollessani äitiyslomalla. Pää huusi haasteita, mutta niiden piti olla sen laatuisia, etteivät keskeytykset haittaa. Jossain askartelukirjassa näin upeita quilling-töitä, jonka jälkeen alkoi armoton tarvikkeiden metsästys. Tilasin valtavan paketin kaikenlaista brittiläisestä nettikaupasta (http://www.jjquilling.co.uk) ja jäin innolla odottamaan. Ja siitä lähtien kun lähetys saapui, on syntynyt kortteja, tauluja, koristeita. Hirvittävästi on vielä opittavaa, mutta mikäs sen mukavampaa :)

3 kommenttia:

  1. Hei! Kiinnostuin äskettäin quillingistä, ja on tosi vaikeaa löytää mitään työkaluja Suomesta tällaiseen askarteluun. Huomasin blogisi kun etsin netistä mistä löytyisi hyviä työkaluja ja näin että tilaat työkalut tuosta brittiläisestä jjquilling.co.uk sivusta, tilaatko sieltä edelleen? ja jos tilaat, niin miten paljon toimitus Suomeen suurinpiirtein maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sandra! Quilling on uskomattoman koukuttavaa, kivaa että löysit blogiini. Itse asiassa olen juuri perustanut toiminimen ja alan tuoda quilling-tarvikkeita ja papereita maahan USA:sta. Blogissani on jo välilehti "myytävät", jonne päivitän myynnissä olevat tarvikkeet heti kun saan homman pyörimään, arviolta parin viikon - kuukauden sisään. Tarkoituksenani on mm. koota valmiita aloituspakkauksia, joissa on työkalu, paperilajitelma sekä selkeät suomenkieliset (kuvalliset) ohjeet perusmuotoihin.

      Muistaakseni postikulut Englannista olivat jotain parinkympin luokkaa. JJ-Quillingin ostoskori laskee postikulut, joten ne näkee ennen tilauksen hyväksymistä.

      Jos haluat päästä alkuun pienemmällä panostuksella, niin quilling-työkalun voi helposti tehdä isosilmäisestä parsinneulasta leikkaamalla neulansilmästä pään auki ja tuikkaamalla neulan esim. viinipullon korkkiin :) Ihan toimiva vekotin, itsekin aloitin sellaisella. Ja toki paperisuikaleita voi kieputtaa myös esim. sukkapuikon ympärille, mutta silloin pitää olla melkoinen liimanäppi ettei paperi karkaa.

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta :D jo ehkä olisi parempi jos yrittäisi omatekoisilla välineillä ensin ja katsoa jos vaikka kiinnostuisin entistä enemmän :) kiitos vinkistä! ja tottakai tulen katsomaan mitä myyt kun sen aika tulee :)

      Poista