Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kukkakortti

Tällainen onnittelukortti tällä kertaa. Violetti ei ole varsinaisesti lempivärini, mutta tykästyin kovasti näihin keskenään yhteensopiviin papereihin.

lauantai 26. tammikuuta 2013

Sydäntalven kukkameri

 
Tässä testailin terälehtien muotoilua. Tein ensin löysän kierteen, jonka muotoilin pisaraksi ja lopuksi tein pisaran terävään päähän pienen kiemuran. Valaistusolosuhteissa oli taas toivomisen varaa, joten kuvat eivät ole parhaat mahdolliset.


torstai 24. tammikuuta 2013

Lumihiutale

Pakkaspäivien kunniaksi tein lumihiutaleen. Tällaiset isommat (halkaisija n. 5 cm) symmetriset kuviot voisi koota ruudukon päällä, jotta kaikki sakarat sojottavat tasan oikeaan suuntaan, mutta itse teen mieluummin vapaalla kädellä. Tämä yksilö päätyi mulperipaperille, mutta näistä saisi myös näyttäviä roikkuvia koristeita.

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tunnustus

 
Sain suureksi yllätyksekseni "New Blog Love" -tunnustuksen Trio Luovat hullut -blogin tekijöiltä, kaunis kiitos!

Jaan vuorostani tunnustuksen seuraaville mielenkiintoisille blogeille:
Suurella Syrämmellä - mm. todella hienot sulkapallovalot!
Virkkausta ja värkkäystä - aivan ihania pehmoleluja
Kalmankuja - kerrassaan upea nukkekotiprojekti
Purnauskis - käsitöitä ja sisustusta

Tässä tunnustuksen pelisäännöt:
- kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta sait tunnustuksen
- valitse viisi blogia, joilla on alle 200 lukijaa, ja kerro heille antamastasi tunnustuksesta
- pyydä tunnustuksen saajia antamaan se eteenpäin


lauantai 19. tammikuuta 2013

Tuoreelle tohtorille!

Kollega väitteli tohtoriksi perjantaina ja hänelle piti tietenkin tehdä teemaan sopiva kortti. Tällä kertaa suunnittelu oli helppoa - DNA:n replikaatiohaarukka on varsin kivuttomasti quillingiin taipuva.


keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ruusut

Toipilaiden kanssa kotona jumittaessa iski inspiraatio ja Puuha Pete -videoiden suosiollisella avustuksella tuli myös jotain tulostakin. Olen jo jonkun aikaa aikonut opetella tekemään ruusuja, joita tuntuu tursuavan joka tuutista. Loistava ohje löytyi täältä: Learn how to make a Quilling Rose ja ei kun testaamaan. Käytin 9 mm leveää paperisuikaletta (ohjeessa mitat tuumina) n. 12-15 cm:n verran per ruusu. Valmiiden tuotosten koko on n. 1 x 1 cm. Tein nämä yhdeksi osaksi kukka-asetelmaa, josta myöhemmin kuvia (olettaen että se valmistuu joskus..). Näitä taidan tehdä toistekin.

maanantai 14. tammikuuta 2013

Sakura






Värien vaihtaminen tosiaan vaikuttaa! Tein samalla leimasimella kirsikankukkakuviot, jotka väritin akvarelleilla eri sävyin. Vaikka kuvio on täsmälleen sama, on korteissa ihan eri tunnelma. Leimasin on Fiskarsin "Japanese Spirit", settiin kuuluu myös muutama pienempi leimasin.

lauantai 5. tammikuuta 2013

Surunvalittelu

Näitäkin kortteja joutuu valitettavasti välillä tekemään :( Surunvalittelukorttiin tuli väreiksi valkoinen, musta ja hopea, quilling-tekniikalla jälleen.