Sivut

tiistai 27. elokuuta 2013

Nalle

Söpö nalle loikkasi synttärikorttia somistamaan ja sai vielä pienen puisen sydämen syliinsä. Myytävien joukosta löytyy Vauva-setti, jossa mm. nallen ohje tarvikkeineen, tosin siellä pelkistetympänä versiona.

perjantai 23. elokuuta 2013

Sammakko

Tämä kurnuttaja istuskelee lehdellä soittelemassa. Silmistä voisi ehkä tehdä vielä isommat, mietin myös saisiko leveän virneen tehtyä jotenkin.

torstai 22. elokuuta 2013

Herkkuja kakkupaperin päällä

Kuppikakut ja muffinit uppoavat aina, sekä ihan syötävässä muodossa että koristeina. Joten kun sain käsiini vaaleanpunaista polka dot -paperia, ei ideaa tarvinnut kauaa kehitellä. Kuppikakut on tehty leimasimella, väritetty akvarellipuuväreillä ja koristeltu kimalleliimalla. Reunan pitsit on leikattu kakkupaperista. Askartelu onkin mielestäni kakkupapereille ainoa sovelias käyttötarkoitus, ne on kertakaikkisen ärsyttäviä kakun pohjaan liimautuneina..

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pinkit varpaat


Näitä pieniä varpaita on aina hauska väkertää. Tällä kertaa saimme onnitella pienen tyttövauvan tuoreita vanhempia, joten kortista tuli melko vaaleanpunainen.. Vaalea kukka on tehty kuvioleikkurilla, liimaamalla kolme kukkakuviota limittäin päällekkäin.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Rippilapselle

Vastahan niitä kummilapsen ristiäisiä vietettiin ja nyt jo rippijuhlia.. Huh huh, onneksi omalla kohdalla aika ei kulje niin nopeasti ;) Korttiin tein ylöspäin kurottelevan puun. Taustan kuviointi on tehty kullanväriselle paperille valkoisella musteella leimaamalla. Näin kuviosta ei tule liian vahva, ja kiiltävän paperin ja mattamusteen yhdistelmä tuo myös hienon kontrastin (jota ei kyllä tästä kuvasta kunnolla näe). Toimii myös helmiäismustan paperin kanssa.

"Elämään tarvitaan siivet ja juuret, ja unelmat suuren suuret"

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kaivuri

Pienten (ja miksei vähän isompienkin) poikien kortit ovat tuottaneet minulle usein harmaita hiuksia. Jostain syystä autot ja työkoneet usein vetoavat juuri tähän kohderyhmään, joten sellaisia piti kokeilla. Hankin leimasetin, jossa kuvassa näkyvän kaivurin lisäksi on myös ambulanssi, lentokone, poliisiauto ja paloauto, sekä kaikkiin liittyvä ukkeli. Kaivurin taustalle tuli soraa, tietenkin. Tällä kertaa leimailin sen verran paksulle pahville, etten pystynyt leikkaamaan kuviota siististi ääriviivoja mukaillen. Olisin siis halunnut soran näkyviin tuolta kauhan ja hytin välistä myös, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Kuviot on väritetty akvarellipuuväreillä.

perjantai 2. elokuuta 2013

Vähän liiankin helppoa

Tämä kortti syntyi niin helposti, että jopa vähän hävettää sitä täällä esitellä. Mutta.. koska lopputulos on mielestäni tyylikäs, niin olkoon esimerkkinä siitä, ettei itse tehdyn kortin aina tarvitse vaatia tuntien väkerrystä. Ruusu on skräppipaperilehtiöstä, jossa on valokuvia mitä erilaisimmista asioista tiiliseinästä kudottuun villapaitaan. Palloreunus on washi-teippiä ja teksti tehty Dymolla, viimeistelynä muutamia helmiä.