Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Pieni kukkataulu

Löysin jo kauan aikaa sitten tällaisen pienen taulupohjan ja nyt vihdoin sain sen tehtyä. Pohja on siis ihan samanlainen kuin oikeakin maalauscanvas, kokoa n. 10 x 5 cm. Tein vähän taustaa akvarelleilla ja kukkia päälle. 

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kukka mehiläispesä-tekniikalla


Nyt ollaan jo ihan trooppisissa tunnelmissa :) Mehiläispesätekniikalla värkätty kukka, jossa jälleen käytetty liukuvärjättyjä suikaleita. Tein ensin terälehtien reunat kieputtamalla suikaleita paksun tussin ympärille. Näin sain ympyrän, jonka täytin kiemuroilla. Ehkä tästä pitäisi ottaa vaihekuvat..

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Noitia, pupuja ja kissoja on vilissyt virpomassa ja nyt on palkkakori tyhjänä ja vaasi täynnä toinen toistaan kauniimpia oksia.

Tässä vielä muutama erilainen muunnelma pääsiäiskukista.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskukkia

Lumikellot ja krookukset ovat jo uskaltautuneet esiin, narsisseistakin näkyy jo pitkästi varsia, ihanaa! Tein pääsiäiskorttiin narsisseja, krookuksia ja valkoisia helmililjoja. Gradienttisuikaleet sopivat hyvin krookuksiin. 3D-muotti puuttuu edelleen, joten narsissien keskiosat piti tälläkin kertaa muotoilla vapaalla kädellä.

torstai 3. huhtikuuta 2014

Kukkiva oksa

Tein joskus aiemmin kortin, jossa oli kukkiva oksa ja tykästyin aiheeseen. Tummanruskea oksa ja hento vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen. Kevät <3